Zonnebril

Zonnebril

Product vergelijk (0)

Adidas 3Matic Bruin Blauw Grijs Dames/Heren F97GILP5

20,91€ 82,83€

De Adidas 3Matic Zonnebril heeft de volgende eigenschappen: De Adidas 3Matic Zonnebril is een stoere bril met een PC Vision Advantage base 6 Red Mirror Lens. Deze lens biedt een goede UV-bescherming, goed zicht in wisselend licht en werkt contrast verhogend. Dankzij het sterke en lichte SPX frame met flexibele pootjes en verstelbare neusvleugels heeft de 3Matic een comfortabele pasvorm en de anti-..

Adidas Daroga Zwart Grijs Dames/Heren A60I6YU5

19,37€ 83,88€

De Adidas Daroga Zonnebril heeft de volgende eigenschappen: De Adidas Daroga Zonnebril is een stoere bril met een PC Vision Advantage base 8 Grey lens. Deze lens biedt een goede UV-bescherming, goed zicht in wisselend licht en werkt contrast verhogend. Dankzij het sterke en lichte SPX frame met flexibele pootjes en verstelbare neusvleugels heeft de Daroga een comfortabele pasvorm en de anti-slip a..

Adidas Kumacross 2.0 Zwart Rood Dames/Heren SYT00VKG

18,71€ 82,80€

De Adidas Kumacross 2.0 Zonnebril heeft de volgende eigenschappen: De Adidas Kumacross 2.0 Zonnebril is een stoere bril met een PC Vision Advantage base 8 Red Mirror Lens. Deze lens biedt een goede UV-bescherming, goed zicht in wisselend licht en werkt contrast verhogend. Dankzij het sterke en lichte SPX frame met flexibele pootjes en verstelbare neusvleugels heeft de Kumacross 2.0 een comfortabel..

Adidas Kumacross Halfrim Zwart Rood Dames/Heren KK63T4IU

18,93€ 85,96€

De Adidas Kumacross halfrim Zonnebril heeft de volgende eigenschappen: De Adidas Kumacross halfrim Zonnebril is een stoere bril met een PC Vision Advantage base 8 Red Mirror Lens. Deze lens biedt een goede UV-bescherming, goed zicht in wisselend licht en werkt contrast verhogend. Dankzij het sterke en lichte SPX frame met flexibele pootjes en verstelbare neusvleugels heeft de Kumacross halfrim een..

Adidas Wildcharge  Zwart Blauw Dames/Heren GWXT9KHB

19,79€ 89,83€

De Adidas Wildcharge Zonnebril heeft de volgende eigenschappen: De Adidas Wildcharge Zonnebril is een stoere bril met een PC Vision Advantage base 6 Red Mirror Lens. Deze lens biedt een goede UV-bescherming, goed zicht in wisselend licht en werkt contrast verhogend. Dankzij het sterke en lichte SPX frame met flexibele pootjes en verstelbare neusvleugels heeft de Wildcharge een comfortabele pasvorm..

Gul Code Zero Pro Floating Sunglasses wit zwart Dames/Heren 04NRT480

21,17€ 86,80€

De Gul Code Zero Pro Zonnebril heeft de volgende eigenschappen: De Gul Code Zero Pro Floating Zonnebril is een lichtgewicht bril, voor de actieve watersporter. Het Grilamind TR90 frame blijft drijven en is zeer sterk en licht-flexibel. De gepolariseerde lenzen houden vervelende schittering tegen en beschermen de ogen tegen schadelijke UV-straling. Deze bril wordt geleverd met een brillenkoker en e..

Gul Saco Floating Sunglasses blauw zwart Dames/Heren ELCHSE6A

21,55€ 84,96€

De Gul Saco Zonnebril heeft de volgende eigenschappen: De Gul Saco Floating Zonnebril is een lichtgewicht bril, voor de actieve watersporter. Het Grilamind TR90 frame blijft drijven en is zeer sterk en licht-flexibel. De gepolariseerde lenzen houden vervelende schittering tegen en beschermen de ogen tegen schadelijke UV-straling. De neusbrug en pootjes zijn voorzien van Hyrtel anti-slip materiaal,..

Oakley Fives Squared zwart Dames/Heren JK2HNFH4

21,88€ 84,93€

De Oakley Fives Squared Zonnebril heeft de volgende eigenschappen: De Oakley Fives Squared Zonnebril is een sportieve bril met Plutonite Lenzen, die de ogen goed beschermen tegen schadelijke UV-straling. De Oakley High Definitioin Optics (HDO) technologie zorgt voor een scherp en natuurlijk zicht, zonder vervorming. De Grey lenzen uit categorie 3 zijn geschikt voor zonnige, heldere omstandigheden ..

Oakley Frogskins zwart Dames/Heren Y6X2F2OR

18,44€ 83,87€

De Oakley Frogskins Zonnebril heeft de volgende eigenschappen: De Oakley Frogskins Zonnebril is een stoere bril met Plutonite Lenzen, die de ogen goed beschermen tegen schadelijke UV-straling. De Oakley High Definitioin Optics (HDO) technologie zorgt voor een scherp en natuurlijk zicht, zonder vervorming. De Violet Iridium lenzen uit categorie 3 zijn geschikt voor zonnige, heldere omstandigheden m..

Oakley Stringer zwart Dames/Heren X5W1R3RI

22,44€ 82,96€

De Oakley Stringer Zonnebril heeft de volgende eigenschappen: De Oakley Stringer Zonnebril is een stoere bril met Plutonite Lenzen, die de ogen goed beschermen tegen schadelijke UV-straling. De Oakley High Definitioin Optics (HDO) technologie zorgt voor een scherp en natuurlijk zicht, zonder vervorming. De 24k Iridium lenzen uit categorie 3 zijn geschikt voor zonnige, heldere omstandigheden met ve..

Oakley Turbine donkerbruin donkergrijs Dames/Heren AT3APH3L

18,97€ 88,87€

De Oakley Turbine Zonnebril heeft de volgende eigenschappen: De Oakley Turbine Zonnebril is een sportieve bril met Plutonite Lenzen, die de ogen goed beschermen tegen schadelijke UV-straling. De Oakley High Definitioin Optics (HDO) technologie zorgt voor een scherp en natuurlijk zicht, zonder vervorming. De Dark Bronze lenzen uit categorie 3 zijn geschikt voor zonnige, heldere omstandigheden met v..

Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11