Instappers

Instappers

Product vergelijk (0)

Ecco Instapper Bruin Dames Instapper WAJA24JR

39,63€ 94,94€

Bruine Ecco Holton instappers gemaakt van leer, net zoals de voering en de comfortabele binnenzool. De Ecco instappers hebben aan de voorzijde twee elastieken inzetten, zodat het instappen gemakkelijker is. Ter decoratie zijn er een aantal inzetten, stiksels en merkopdrukken aangebracht. De rubberen zool heeft een dikte van 2 centimeter. Het voetbed van de Ecco instappers is extra comfortabel en u..

Ecco Instapper Grijs Dames Instapper 111JRHRR

39,32€ 90,87€

Grijze Ecco instappers gemaakt van nubuckleer, net zoals de voering en de binnenzool. De instappers hebben aan de voorzijde twee elastieken inzetten, zodat het instappen gemakkelijker is. De Ecco instappers hebben een aantal inzetten en stiksels ter decoratie. Het voetbed van de Ecco instappers is erg comfortabel, maar niet uitneembaar. De rubberen zool heeft een licht profiel.Artikelnummer 3251..

Ecco Instapper Zwart Dames Instapper 7J336JRH

40,62€ 96,85€

Zwarte Ecco Howell instappers gemaakt van nubuckleer, met een comfortabele binnenzool van textiel. De voering is gemaakt van leer. De Ecco instappers hebben ter decoratie meerdere stikels en merkopdrukken. Om het instappen gemakkelijker te maken zijn er aan de voorzijde van de schoen twee elastieken inzetten aangebracht. De rubberen zool heeft een dikte van 2 centimeter. Het voetbed van de Ecco in..

Outfielder Instapper Blauw Dames Instapper 4S42ARAA

38,92€ 96,90€

Blauwe Outfielder instappers gemaakt van leer, net zoals de voering en een comfortabele binnenzool. Ter decoratie zijn er stiksels, merkopdrukken en verschillende inzetten aangebracht. Door middel van twee elastieken inzetten is het instappen gemakkelijker gemaakt. De rubberen zool is voorzien van een gestikte rand en heeft een dikte van 2 centimeter. Het voetbed van de Outfielder instappers is ui..

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4