Handtassen

Handtassen

Product vergelijk (0)

 Tim Mode Handtas Wit Dames Rits

58,26€ 135,88€

Deze fantastische witte handtas van Time Mode mag zeker niet ontbreken in je tassencollectie.Typisch aan een handtas zijn de korte hengsels waardoor ze handig in de hand ligt of je ze vlotjes op de arm kan dragen. Een handtas kan je voor zowat elke gelegenheid gebruiken, handtassen zijn er dan ook in alle vormen en formaten. Mooie ledertexturen en kleuren maken van elke handtas een onmisbaar acce..

Afneembare riem - Handig formaat  Dames Rits

52,65€ 131,94€

Deze prachtige grijze schoudertas van Laurent David is een echte must-have.In tegenstelling tot een handtas heeft een schoudertas één of twee langere hengsels wat maakt dat je ze makkelijk over je schouder kan hangen en ze dus niet in de hand hoeft te dragen. De schoudertas is en blijft een trendy en onmisbaar accessoire. Kies een kleinere schoudertas voor een avondje uit terwijl een ruime schoude..

Arthur & Aston Beige Schoudertas Dames Rits

55,07€ 148,87€

Deze prachtige beige schoudertas van Arthur & Aston is een echte must-have.In tegenstelling tot een handtas heeft een schoudertas één of twee langere hengsels wat maakt dat je ze makkelijk over je schouder kan hangen en ze dus niet in de hand hoeft te dragen. De schoudertas is en blijft een trendy en onmisbaar accessoire. Kies een kleinere schoudertas voor een avondje uit terwijl een ruime schoude..

Arthur & Aston Cognac Schoudertas Dames Rits

55,81€ 142,85€

Deze prachtige cognac schoudertas van Arthur & Aston is een echte must-have.In tegenstelling tot een handtas heeft een schoudertas één of twee langere hengsels wat maakt dat je ze makkelijk over je schouder kan hangen en ze dus niet in de hand hoeft te dragen. De schoudertas is en blijft een trendy en onmisbaar accessoire. Kies een kleinere schoudertas voor een avondje uit terwijl een ruime schoud..

Bear Design Crossbody Tas Cognac Dames Rits

52,08€ 140,82€

Deze super handige cognac crossbody tas van Bear Design is een absolute topper.Je kan ze niet enkel schuin over je lichaam maar ook gewoon over je schouder dragen. Een crossbody zal je niet hinderen tijdens een dagje shoppen en hangt veilig gekruist over je lichaam. In tegenstelling tot een schoudertas is de crossbody vaak groter en sportiever qua look. Met het openbaar vervoer of met de fiets naa..

Bear Design Schoudertas Cognac Dames Rits

55,92€ 150,93€

Deze prachtige cognac schoudertas van Bear Design is een echte must-have.In tegenstelling tot een handtas heeft een schoudertas één of twee langere hengsels wat maakt dat je ze makkelijk over je schouder kan hangen en ze dus niet in de hand hoeft te dragen. De schoudertas is en blijft een trendy en onmisbaar accessoire. Kies een kleinere schoudertas voor een avondje uit terwijl een ruime schoudert..

Beige Arthur & Aston Handtas Dames Rits

52,40€ 135,90€

Deze fantastische beige handtas van Arthur & Aston mag zeker niet ontbreken in je tassencollectie.Typisch aan een handtas zijn de korte hengsels waardoor ze handig in de hand ligt of je ze vlotjes op de arm kan dragen. Een handtas kan je voor zowat elke gelegenheid gebruiken, handtassen zijn er dan ook in alle vormen en formaten. Mooie ledertexturen en kleuren maken van elke handtas een onmisbaar..

Beige Boo Handtas Dames Draaislot

56,68€ 140,87€

Deze fantastische witte handtas van BOO! mag zeker niet ontbreken in je tassencollectie.Typisch aan een handtas zijn de korte hengsels waardoor ze handig in de hand ligt of je ze vlotjes op de arm kan dragen. Een handtas kan je voor zowat elke gelegenheid gebruiken, handtassen zijn er dan ook in alle vormen en formaten. Mooie ledertexturen en kleuren maken van elke handtas een onmisbaar accessoir..

Beige Bulaggi Clutch Dames Magneetslot

56,88€ 135,83€

Is jouw outfit party proof, of ontbreekt er nog een leuk tasje? Dan is deze beige clutch van Bulaggi zeker iets voor jou! Het is stijlvol en tijdloos. Je neemt het mee naar elke feestelijke gelegenheid, van warm familiefeest tot uitbundige party. Kies deze mooie must-have en straal op elk feest!Deze clutch is vervaardigd uit stof en heeft als voering stof.Als sluiting heeft deze clutch tas: magnee..

Beige Bulaggi Schoudertas met Slangenprint Dames Rits

55,65€ 149,90€

Deze prachtige beige schoudertas van Bulaggi is een echte must-have.In tegenstelling tot een handtas heeft een schoudertas één of twee langere hengsels wat maakt dat je ze makkelijk over je schouder kan hangen en ze dus niet in de hand hoeft te dragen. De schoudertas is en blijft een trendy en onmisbaar accessoire. Kies een kleinere schoudertas voor een avondje uit terwijl een ruime schoudertas da..

Beige Clutch Bulaggi Dames Magneetslot

50,43€ 130,84€

Is jouw outfit party proof, of ontbreekt er nog een leuk tasje? Dan is deze beige clutch van Bulaggi zeker iets voor jou! Het is stijlvol en tijdloos. Je neemt het mee naar elke feestelijke gelegenheid, van warm familiefeest tot uitbundige party. Kies deze mooie must-have en straal op elk feest!Deze clutch is vervaardigd uit imitatieleer en heeft als voering stof.Als sluiting heeft deze clutch tas..

Beige Crossbody s Oliver Dames Rits/Magneet

60,93€ 143,93€

Deze super handige beige crossbody tas van s.Oliver is een absolute topper.Je kan ze niet enkel schuin over je lichaam maar ook gewoon over je schouder dragen. Een crossbody zal je niet hinderen tijdens een dagje shoppen en hangt veilig gekruist over je lichaam. In tegenstelling tot een schoudertas is de crossbody vaak groter en sportiever qua look. Met het openbaar vervoer of met de fiets naar je..

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 444